Chefir fară lactoză Napolact 1,5% grăsime 330 g
Ingrediente:
LAPTE de vacă pasteurizat la temperatură înaltă, culturi LACTICE selecționate, enzimă: lactază.
Valori nutriționale:
per 100 g:
Valoare energetică: 173 kJ/ 41 kcal
Grăsimi: 1,5 g
- din care acizi grași saturați: 0,9 g
Glucide: 3,7 g
- din care zaharuri: 3,7 g
- lactoză: <0,1 g
Proteine: 3,2 g
Sare***: 0,06 g
Calciu: 125 mg (15,6%**)
per porție 330 g:
Valoare energetică: 571 kJ/135kcal (7%*)
Grăsimi: 4,95 g (7%*)
- din care acizi grași saturați: 2,97g (15%*)
Glucide: 12,21 g (5%*)
- din care zaharuri: 12,21 g (14%*)
Proteine: 10,56 g (21%*)
Sare***: 0,2 g (3%*)
Calciu: 412,5 mg (51,5%**)
*Din CR=Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal)
**Din VNR=Valorile nutriționale de referință
***Sarea naturală a laptelui
Ambalajul conține 1 porție de 330 g.
Alergeni:
Nu conține lactoză. Lactoză este redusă prin conversia în glucoză și galactoză.
Indicații de păstrare și de consum:
A se păstra la temperatura de: +2...+6°C. Expiră la data marcată pe capacul ambalajului: vezi pe capac.
Țara de origine a laptelui:
România