Lapte bătut Napolact 2% grăsime 330 g
Ingrediente:
LAPTE de vacă pasteurizat la temperatură înaltă, culturi LACTICE selecționate.
Valori nutriționale:
per 100 g:
Valoare energetică: 191 kJ/46 kcal
Grăsimi: 2 g
- din care acizi grași saturați: 1,2 g
Glucide: 3,7 g
- din care zaharuri: 3,7 g
Proteine: 3,2 g
Sare***: 0,06 g
Calciu: 125 mg (15,6%**)
per porție 330 g:
Valoare energetică: 630 kJ/152 kcal (8%*)
Grăsimi: 6,6 g (9%*)
- din care acizi grași saturați: 4 g (20%*)
Glucide: 12,2 g (5%*)
- din care zaharuri: 12,2 g (14%*)
Proteine: 10,6 g (21%*)
Sare***: 0,2 g (3%*)
Calciu: 412,5 mg (51,5%**)
*Din CR=Consumul de referință al unui adult obișnuit (8400 kJ/2000 kcal)
**Din VNR=Valorile nutriționale de referință
***Sarea naturală a laptelui
Ambalajul conține 1 porție de 330 g.
Alergeni:
Conține lactoză din lapte! Conține: LAPTE.
Indicații de păstrare și de consum:
A se păstra la temperatura de: +2...+6°C.
Expiră la data marcată pe capacul ambalajului: vezi pe capac.
Țara de origine a laptelui:
România